Ο συγγραφέας Χαράλαμπος Γεωργίου, Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης, του οποίου η πείρα στη διεθνή κουζίνα και το πλήθος από άρθρα και συνταγές σε ελληνικά και γαλλικά περιοδικά, βοήθησαν στην εξάπλωση της Ελληνικής κουζίνας μας, βάζει τη σφραγίδα του σε αυτό το βιβλίο, το οποίο μεταφράστηκε και στην Αγγλική γλώσσα για να κυκλοφορήσει και να διαδώσει την Ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό.
ISBN: |
9788888888736 |
Συγγραφέας: |
Γεωργίου Χαράλαμπος |
Εκδότης: |
Τσιτσιλώνης Α |