Περιλαμβάνει τον πρώτο καταγεγραμμένο 3ήμερο διαγωνισμό μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, που έγινε υπό την αιγίδα του Chef’s Club με τίτλο «Φεστιβάλ Γαστρονομίας» στον εκθεσιακό χώρο του Ε.Κ.Ε.Π. και στον οποίο συμμετείχαν επαγγελματίες από εστιατόρια, catering και ξενοδοχεία, όπως και μαθητές – σπουδαστές από ιδιωτικές και δημόσιες σχολές που ασχολούνται με την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική τέχνη στην Ελλάδα.Πρόκειται για μία πολυτελή έκδοση 380 σελίδων με πάνω από 450 φωτογραφίες εκθεμάτων, πιάτων και δημιουργών, η οποία θα αποτελέσει έναν οδηγό για τα νέα παιδιά και τις ερχόμενες γενιές που θα θελήσουν να συμμετάσχουν σε παρόμοιους διαγωνισμούς, αλλά συγχρόνως θα δώσει πολλές ιδέες παρουσίασης και στησίματος πιάτου στους επαγγελματίες.Παρουσιάζει όλες τις συμμετοχές που βραβεύθηκαν, ταξινομημένες ανά κατηγορία, όπως για παράδειγμα: πιάτο με βάση το τυρί φέτα, θαλασσινό πιάτο, ατομικό επιδόρπιο, πιάτο με καρέ αρνιού, παραδοσιακό μενού, έθνικ κουζίνα, ιταλική κουζίνα κ.λπ.Στο τέλος του βιβλίου δίνονται αναλυτικά οι συνταγές των πιάτων που βραβεύθηκαν με το Χρυσό Μετάλλιο, καθώς και ένα λεξικό όρων οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν στην παρούσα έκδοση και ενδεχομένως χρήζουν επεξήγησης.
ISBN: |
9788888888651 |
Συγγραφέας: |
|
Εκδότης: |
Τσιτσιλώνης Α |