Η Chef d' Oeuvre, η διασημότερη Σχολή Μαγειρικής στην Ελλάδα, αποκαλύπτει την μοναδική μέθοδο εκπαίδευσης που εφαρμόζει στους πρωτοετείς σπουδαστές της, καταδεικνύοντας με σαφήνεια και απλότητα τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές που πρέπει να κατέχει όποιος θέλει να μυηθεί σωστά στη Μαγειρική Τέχνη. Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται οι τεχνικές για περισσότερες από 400 βασικές παρασκευές, όπως ακριβώς διδάσκονται στους υποψήφιους chef της Σχολής Chef d' Oeuvre, η γνώση των οποίων είναι απαραίτητη για την επιτυχία κάθε μαγειρικής δημιουργίας. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
ISBN: | 9789608884304 |
Συγγραφέας: | Ντίνα Νικολάου |
Εκδότης: | Adverta |
Δευτέρα - Παρασκευή -------- 9πμ - 6μμ
Σάββατο ------------------- 9πμ - 14:30μμ
Κυριακή ----------------------- Κλειστά