Login to your account

Username *
Password *

hide

210 3828286

Τηλέφωνο παραγγελιών

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Germain Alain Η κουζίνα του διαβόλου,Germain Alain Η κουζίνα του διαβόλου.. Product #: 9789600438802 Regular price: €15.28 €15.28 Σε απόθεμα

Η κουζίνα του διαβόλου

Η κουζίνα του διαβόλου

Κατασκευαστής: Germain Alain
Κωδικός προϊόντος: 9789600438802
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Συγγραφέας: Germain Alain
Εκδότης: Κέδρος
Σελίδες: 360
Μεταφραστής: Αγλαΐα Κατράκη

€15.28  €9.17

Υπάρχουν γεύσεις που απολαμβάνεις μέχρι θανάτου: Μπλε αστακός ψημένος στη χόβολη με δεντρολίβανο και απόσταγμα από φραγκοστάφυλα. Πάπια "apicius" ψητή με μέλι και μπαχαρικά, συνοδευμένη από άγρια λαχανικά. Κενέλ λούτσου Αικατερίνη των Μεδίκων. Σκαλοπίνια από μοσχαρίσια νεφρά και πιτάκια από ξινόμηλο. Τρούφα καραμελωμένη με ανθό θυμαριού και λιωμένη κρέμα σοκολάτα. Μπισκότο με σοκολάτα Ισημερινού και παγωτό πράσινο τσάι. Μια σκιά θανάτου πέφτει τα τελευταία χρόνια πάνω από το εστιατόριο τριών αστέρων Γαλάζιος Φασιανός. Τριάντα έξι λάτρεις της καλής κουζίνας πέθαναν μυστηριωδώς αφού δοκίμασαν το μενού "ντεγκουστασιόν". Ο αστυνόμος Λεγκράν και ο φίλος του γιατρός Οτερίβ διεισδύουν στα άδυτα του εστιατορίου και στην τέχνη του διάσημου σεφ του, Εντμόντ Μπουλόν. Μια τέχνη που παντρεύει την εμπειρία και την έμπνευση, την απλότητα και την τελειότητα. Και ένα σπάνιο βιβλίο με συνταγές μεσαιωνικής μαγειρικής, ειδική παραγγελία της Αικατερίνης των Μεδίκων για να εξοντώσει κάποιους αντιπάλους της με τον πλέον γευστικό τρόπο. Οι δύο άντρες μπλέκονται σε μία δηλητηριώδη παράδοση μαγειρικής και φόνων που διατρέχει τους αιώνες.

ISBN: 9789600438802
Συγγραφέας: Germain Alain
Εκδότης: Κέδρος

Φίλτρα Αναζήτησης

Επισκεφθειτε μας

hideΧαριλάου Τρικούπη 53 - 55, 10681 Αθήνα

hideΤηλέφωνα: 210 3828286 , 210 3846061

hideinfo@vivliopazaro.com

Ωραριο Καταστηματος

hideΔευτέρα - Παρασκευή -------- 9πμ - 6μμ

hideΣάββατο      ------------------- 9πμ - 14:30μμ

hideΚυριακή     ----------------------- Κλειστά

Join In

Βρείτε μας στα social media

 

Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις