Ελάχιστες εκδόσεις μέχρι σήμερα πραγματεύτηκαν και ανέπτυξαν με τόση επιμέλεια και ακρίβεια, αλλά συγχρόνως και τόσο διδακτικά, το θέμα της διακόσμησης. Αυτό που διακρίνει το έργο της μεγαλύτερης σχολής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής της Ιταλίας “ETOILE”, είναι η σχολαστική φροντίδα για σαφείς εξηγήσεις και απλές διαδικασίες, έτσι ώστε οι αναγνώστες που αναζητούν πληροφορίες για να επιχειρήσουν να φτιάξουν τα δικά τους ντεκόρ, δεν μένουν με αμφιβολίες.Πρόκειται για έναν υπερπολυτελή τόμο 240 σελίδων, μεγάλου σχήματος (32x24 εκ.) με πλούσια εικονογράφιση και οδηγίες για σκαλίσματα σε μεγάλο αριθμό προϊόντων, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την Διακόσμηση ενός Μπουφέ.Υλικά όπως: Φρούτα, Λαχανικά, Βούτυρο, Ψωμί, Αλάτι, Πάγο, Φελιζόλ, Βάσεις για Τούρτες, Παστιγιάζ (Δραγάντι), είναι ορισμένα από τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο βιβλίο αυτό.
ISBN: | 9789608058231 |
Συγγραφέας: | Rossano Boscolo & Constantino Savio |
Εκδότης: | Τσιτσιλώνης Α |
Δευτέρα - Παρασκευή -------- 9πμ - 6μμ
Σάββατο ------------------- 9πμ - 14:30μμ
Κυριακή ----------------------- Κλειστά